Wanneer:
5 februari 2019 @ 15:00 – 22:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-02-05T15:00:00+01:00
2019-02-05T22:00:00+01:00
Waar:
Centrumgebouw Kleinvaarwater
kleinvaarwaterweg 14 Buren
Ameland
Kosten:
Gratis
Contact:
Koninklijke Horeca Nederland, afd. Ameland
+31610514376

Horecabeurs AmelandLaat u weer inspireren tijdens de 5e Horecabeurs Ameland. Ontdek de laatste trends, ontwikkelingen en innovatieve producten. Volg interactieve workshops en beleef smaakvolle demo’s van professionele koks. Ook voor branches buiten het horeca vak valt er op deze beurs van alles te ontdekken!

Deze beurs vindt plaats in het centrumgebouw van Klein Vaarwater op dinsdag 5 februari 2019 tussen 15.00 uur en 22.00 uur.  De organisatie heeft weer een gevarieerd groot aanbod aan standhouders naar Ameland weten te krijgen. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, accountancy, groothandels, dranken, servies, schoonmaakartikelen, linnengoed, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven.

 

Netwerken – workshops – wedstrijden

De organisatie biedt de bezoeker meer dan alleen een beurs. Ook dit jaar word er weer een spannende strijd getreden om de titel BESTE KOK van AMELAND. De winnaar gaat naar huis met spectaculaire prijzen zoals een ticket voor kookwedstrijden Noord Nederland, een banner voor op je bedrijf en een compleet verzorgde ’all inclusive’ culinaire reis naar Spanje. Dit mag u niet missen!

Illy koffie gaat aan de slag met koffieliefhebbers. Een perfecte espresso of americano? Hoe maak je het beste cappuccinoschuim of een latte macchiato? De barista’s van Illy koffie leggen doorlopend aan u uit wat er bij een goede kop koffie komt kijken.

Na de beurs is er nog voldoende gelegenheid om te ‘netwerken’ in de feestzaal. Een hapje en drankje wordt u aangeboden. Voor deze avond is ex Voice deelnemer, Arjen Baakman met zijn spetterende nieuwe band: Bakeytown uitgenodigd.

Ook voor Amelander ondernemers uit andere branches is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Alle ondernemers, particuliere verhuurders, verenigingen en andere belangstellende van Ameland zijn dan ook van harte uitgenodigd!

bril

Snel boeken

www.ameland.net

ameland.net is dé boekingssite voor leuke en betaalbare vakantie-accommodaties.

Hier vind u ook handige adressen van Amelander ondernemingen en dienstverleners.