Wanneer:
3 augustus 2023 – 4 augustus 2023 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2023-08-03T00:00:00+02:00
2023-08-05T00:00:00+02:00
Waar:
Centrum Nes, Ameland
Van Heeckerenstraat 2
9163 GZ, Nes
Ameland
Kosten:
€30

Een van de leukste fesitvals op Ameland. Met tientallen artiesten.
Het Rôggefestival vindt plaats in de drukste week van het jaar op Ameland. Op een afgesloten terrein kun je op donderdagavond genieten van Vrienden van Ameland LIVE, een eilander variant op de bekende optredens in januari. Een beetje terug naar de muzikale omlijsting van het vroegere Rôggefeest.

Vanaf vrijdagmiddag kun je met het hele gezin terecht voor een uitgebreid kinderprogramma. Denk aan gezellige optredens, spectaculaire theatershowtjes en talloze activiteiten voor een super leuke dag uit. Amelander ondernemers verzorgen met diverse lokale specialiteiten voor een smaakvol hapje en drankje.

Aansluitend op het middagprogramma knallen we de vrijdagavond in met verschillende topacts! Een DJ zorgt tussendoor voor de muzikale omlijsting. Inmiddels zijn er twee headliners bekend: wij zijn verheugd om te vertellen dat we Pater Moeskroen hebben vastgelegd en dat coverband Daredevils het Rôggefestival zal afsluiten.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de verdere invulling van het programma. Daarover zeer binnenkort meer, er zit nog het in en ander in de pijpleiding… Stay tuned!

bril

Snel boeken

www.ameland.net

ameland.net is dé boekingssite voor leuke en betaalbare vakantie-accommodaties.

Hier vind u ook handige adressen van Amelander ondernemingen en dienstverleners.